Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

mandag 2. mars 2009

Litt oppdatering..

Først og fremst litt om trening, som jeg har lovet å skrive om..

Kombinasjonen så slik ut:

Når vi bygde den, tenkte jeg.. Denne ser jo ikke vanskelig ut, så denne klarer vi! :P

HAHA!! Vel, jeg var veldig klar over at fra 3 til 4, blir svingen veldig stor.. Så der måtte jeg jobbe litt..

Første forsøk: Det begynte med: hopp, hopp, hopp, slalom... Jeg kan ikke noe annet enn å le.. Snakk om å gå rett i fella, som jeg var så bevisst på.. Faen..

Bestemte meg for å jobbe den svingen ett par ganger, og for en dustehund!! Han bare meier meg ned.. Igjen: Faen....

Jobber svingen noen ganger til, og gjør ett nytt forsøk.. Kjempebra sving! Wow! Feil inngang i slalomen!! : Faen..

Ok, jeg må prøve å slippe han litt tidligere inn i svingen for å kunne støtte han inn i slalomen.. Dette funket kjempebra! :D JIPPI!

Etter tunnelen stakk jeg litt tidlig, og dermed ett riv.. Valgte å ikke henge meg opp i det, for nå var det litt nok for meg..

Ved hinder 11 VET jeg at jeg har en god rundt-kommando! Men å ikke bruke den er jo smart! Dermed fikk jeg ikke rygget nok, og feil tunnel-inngang.. Bra Annikken!! En liten time-out, så var vi i gang igjen..

En god start, fin slalom, veldig fin resten, og flott rundt hinder 11 :D WOOHHOOO!!

Vi klarte det.. På 6 forsøk... Hehe..

Så det ble en FAENS bra runde på slutten ihvertfall..:) Det viktigste er jo å få det til til slutt! :D Og det gjorde vi, så jeg skal være fornøyd! Jeg måååå virkelig begynne å planlegge treningene mine bedre.. Jeg syns vi har hatt noe bra, men vi er inne i en skikkelig dårlig periode.. Med alt for mye stress.. Men vi må fortsette å jobbe!! Jeg er ikke den som gir opp, og jeg må avslutte noen økter med Fritz.. Dermed er humøret på topp igjen!! :D

Stevnet i Tønsberg:.. Jeg hadde en ekstremt ulydig hund!! Hvem er Kazan? Hva betyr "her"? Hvem er hopp? Og hvem er slalom?! For en skuffende helg!!

Jeg hadde det veldig hyggelig sammen med Tone og Jenni:-), men løpene mine var en skikkelig ned-tur... Jeg vurderer nå å slutte med agility.. Men det går jo ikke, så nå skal jeg trene, og jeg skal virkelig stå på frem til neste stevne..

Men det går vel opp og ned for alle.. I alle sporter og grener.. Men man blir jo allikevel skuffet og lei.. De siste to stevnene har jeg gått 10 løp, og 9 av disse er disk...

Så Jenni og Jan Egil, jeg trenger virkelig hjelp! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har helt rett - det går opp og ned i agility. Jeg pleier å sammenligne agility med er berg og dalbane :-) Stå på videre, det går snart oppover igjen!

Anonym sa...

hehe vi er der vi og...er det ikke det ene så er det andre. Nei, lett er det ikke...

Annikken sa...

Ja, er det ikke slitsomt? :) Må jo bare stå på videre!