Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

torsdag 12. juni 2008

Trening med troppen, og trening på Haugenstua

På mandag var det trening med troppen, og da trente vi mest på marsjering.. Jeg har egentlig mistet den gode kontakten vi hadde under fri ved fot og lineføring, så her er det mye vi må ta igjen.. Vi hadde jo også en kjempe fin stå under marsj, og dekk under marsj, men dette er borte vekk.. Så nå er det nok greit at vi skal gå lydighetskurs igjen.... Blir så oppgitt.. Må begynne å trene i korte økter flere ganger hver dag, tror jeg..
I går var det trening på Haugenstua, og da skulle vi ha sommeravslutning, så alle skulle møte 18:30, både D-ogB-partiet.. Men det var det få som gjorde.. Så det ble fritrening, for Christina var syk, og Jon måtte dra tidligere.. Jeg bestemte meg for å trene mest høyre og venstre, og dette går utrolig greit!:-)) Ikke at jeg skal bruke det hele tiden, men det er greit å kunne! Så vi hadde noen vanskelige baner, og noen lette.. Jege r utrolig fornøyd, han er mye mer stabil enn han har vært på lenge, så nå er det bare å håpe på NM!! :-D Utrolig fin trening!!

2 kommentarer:

Yo-Yo sa...

Hei Anniken og Kazan
Lenge siden sist nå. Men vi følger med på hva dere driver med her nede fra Sandefjord og håper vi kan sees på stevnet neste helg.
Tipper at Kazan også synes det er artig å være tilbake hos Lundqvist igjen.
Vi gleder oss til å se dere i aksjon.
Vofs fra
Bente og Yo-Yo

Annikken sa...

Hei Bente! Vi sees på stevnet neste helg vet du! Det blir gøy!:) Ja, Lundqvist er kjempegøy!
Vofs fra Annikken og Kazan.