Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

fredag 18. april 2008

En liten oppdatering

Det går en stund mellom hver gang jeg skriver her, men jeg skal prøve å bli flinkere.
Det har jo skjedd en del siden sist jeg skrev her..

- Kazan har blandt annet vært en tur i skapet og spist en hel boks med Rimadyl, så han måtte til dyrlegen.. Der fikk han brekkmiddel, slik at vi fikk tømt hele magesekken hans... Deretter lå han med drypp i ca en time, og så dro vi hjem og ga han flytende kull...
Vi må til dyrlegen igjen etter 14 dager for å ta blodprøve, for å se om det har blitt skade på lever eller nyrer... Håper virkelig ikke vi får problemer med det i tillegg...

- Vi har fått vite at Fritz har navelbrokk.. Så får vi se hva som skjer med det....

- Vi skal begynne å trene agility igjen, så vi tar trening neste torsdag, også drar vi til Arendal på fredag, og der skal vi prøve å konkurrere igjen.. Vi gleder oss til å se hvordan det går!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Annikken. Morsomt å følge med på bloggen din. Og ser frem til å følge deg i agilitymiljøet igjen. Blir noe som mangler når Tone og du ikke er der.Ser av innleggene dine at nattesøvn er oppskrytt. Fra to til halv fem om natta mitt i uka er jo en suveren tid foran PC'en.Haha. Da er det bare å glede seg til Arendal, En kjempefest skal det bli, med premiedryss og opprykk. Ti slutt; Lykke til med hundene. Håper begge kommer seg raskt.
GUD