Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

mandag 11. januar 2010

Nyttårsforsetter!

Hører litt rundt omkring at folk har nyttårsforsetter.. Noen skal slutte å røyke, noen skal gå ned i vekt, noen skal begynne å trene, og andre skal spise sunnere.. Har tenkt litt frem og tilbake på disse forsettene, og hadde egentlig bestemt meg for å ikke ha noen.. Har prøvd før, og mislykkes.. Jeg skulle slutte å røyke, jeg skulle ned i vekt, begynne å trene osv.. Vel, jeg har kommet frem til ett nyttårsforsett jeg trenger! Mitt nyttårsforsett er nemlig å få det bedre! Enkelt og greit: bedre med meg selv! :) Dette vil jo påvirke alt og alle rundt meg! I en positiv retning, vel og merke. Det kommer til å påvirke mine venner, jobben min, hundene mine og familien min.
Først og fremst skal jeg revurdere noen av vennene mine.. Ikke alle gir meg noe godt. Men de som gjør det, skal jeg selvfølgelig beholde, og gjøre mer for :) Det er jo noen man rett og slett har vokst ifra.. Og vice versa. Men alle trenger vi venner.. Men det må være noen som gjør deg godt, og som du ønsker alt godt! Andre vil gjerne bruke deg som en klagemur, uten at det gir deg noe godt... DE skal jeg kvitte meg med, de jeg ikke trenger..=)
Så skal jeg se hva jeg kan gjøre med den jobb-situasjonen min, for den er ikke bra..
Det er så mye frem og tilbake der, og jeg kjenner veldig på arbeidsmiljøet - spesielt når jeg ikke er der.. Jeg vet at det er mange som ikke trives der- og DET skal jeg gjøre noe med! :)
Så er det jo hjemme.. Hvilke tiltak som skal gjøres der, får vi nå se på, men det er en del.. Ikke fordi det er dårlig - men fordi det kan bli bedre!
Familie derimot, der vet jeg hva som må gjøres..

Ny hund blir det også: Kronvallarens Razzia! :) Det er det endelige navnet, og hvilket individ det bli, er ikke bestemt enda.. Men det skal bli både gøy og bra! :)

Kazan er jo fortsatt her, og han skal jeg fortsette å bruke! :) Han er jo faktisk den beste! Har drevet litt med trening her inne i stua i kulda, og jeg skal prøve å legge ut film.. Han er jo veldig tøff, og her om dagen trente jeg å stå på en bøtte med alle 4, for deretter å sitte "bamse" på bøtta. Han elsker å mestre nye utfordringer! Da er han helt gal! Og den bøtta har blitt veldig morsom! Han kan også stikke hodet ned i den, for å trykke nesa i bunnen - 1000000 ganger, og det er fortsatt like morsomt! Nå biter han også i bøtta - og det neste er å sette den opp når han velter den.. Det er liksom det nye.. Vi har ikke trent noe i år, for det har vært for kaldt.. Det ble målt -34,5 grader forrige uke.. Og da er det ikke mye hyggelig å være ute for hverken mennesker eller dyr..

Ellers skjer det jo litt av hvert, men dette er mitt forsett..
Så det blir "mitt år" i år.. :) Med vekt på mine følelser.


Ønsker alle lykke til med sine nyttårforsetter! :)

Klem fra Annikken & Kazan

1 kommentar:

Anonym sa...

Det høres ut som et supert nyttårsforsett! Jeg henger meg på den1 Har man det bra med seg selv, -så får man mer overskudd til familie og venner :)

Blir spennende med Razzia:) Her er allerede min pyraia i hus, hehe:)Koselig med valper.

Sees på trening!

Karina.