Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

onsdag 6. januar 2010

2010!

2009 er over, med nedturer og oppturer - Mest oppturer! :)
Rart at 1 opptur teller mye mer enn 10 nedturer.. Og det er jo her de gode vennene kommer inn! :) De har jeg - ALLTID.. Og det er veldig godt å vite! I tillegg til venner, har jeg verdens beste familie! Med sine mangler, men det er ikke så viktig! Pappa'n min er jo verdens beste, en man alltid kan stole på, som alltid er der, alltid lytter, og alltid har en varm armkrok! Takk, pappa! Du er min hverdagshelt! :) Det er jo dessverre slik at jeg har mistet 2 av de nærmeste familiemedlemmene mine i år.. Min kjære tante, som døde av brystkreft i mai, og min kjære farmor som døde i slutten av desember. Sorg er noe av det verste man kan føle tror jeg. Ulikt alle andre følelser jeg har følt! Man kan liksom ikke bare dytte det bak seg eller ikke tenke eller føle på - man må liksom stå i det! Men man kommer seg gjennom det også - ihvertfall gjorde jeg det.. Jeg tenker på tante og farmor hver eneste dag, men nå tenker jeg gode tanker, om hvor flotte de begge var!:) Jeg snakker også med de hver dag.. Om de hører det? Gudene vet.. Men det hjelper meg ihvertfall! :)

På hundefronten har det jo også skjedd ting! Vi har blitt norgesmestere på lag!:) Team Spirit er vel den flotteste, kuleste og beste gjengen noensinne! Vi er veldig gode venner, som gjør masse gøy sammen, og i tillegg går agility.. De fleste av oss ihvertfall! :)
Kazan og jeg.. Vi har det gøy! Og i 2009 så man jo noen resultater, så vi tenker gode tanker for 2010! :)
Har jo også bestemt meg for ett nytt familiemedlem, ny rase og nytt kjønn.. Det ble en BC tispe :) Hun skal hentes fra Heidi Billkvam - Nærmere bestemt Kennel Kronvallaren.
Navnet blir Kronvallarens Razzia :)
Dette blir ett utrolig spennende år for oss her i Aurskog!

Enn så lenge er det såpass kaldt her, så det har ikke blitt treninger for hverken Nes eller hos Jan Egil og Jenni.. Jo, forresten. Jeg og Tone var jo å trente i kulda en dag.. Bra gikk det også! :)

Nå venter vi på at det skal blir litt mildere (i skrivende stund -29 grader), slik at treningen kan begynne for fullt!

Ønsker alle venner og bekjente ett godt nyttår, og lykke til i 2010 (totusen og ti)!

Stor klem fra Annikken & Kazan :)

4 kommentarer:

Nina sa...

Godt Nytt År Anniken :-)

Unknown sa...

Godt nytt år! Lykke til i 2010 :-)

Anniken Jensen sa...

Hei til min navnesøster :-)

Godt Nytt åR !!
OG
Lykke til med ny valp !!!

BC er både morsomt og krevende :-))
Lykke til!!

Hilsen navnesøster
ANniken( Jensen =)
( som også startet med belgere og konverterte )

Annikken sa...

Hei navnesøster :)
Takk, og godt nyttår til deg og dine også!
Gleder meg veldig, men kommer nok ikke til å glemme belgeren! :)