Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

mandag 22. juni 2009

Sandefjord og Jenny Damm kurs

Herlig! Sol, varme, gode venner, og ikke minst: gode resultater! :) Kan det bli bedre?
Det var ett veldig fint stevne, fin plass og fint vær.. Men tidskjema, det måtte man følge.. Dermed måtte de ta pause, fordi det gikk for fort?! Ja, man får mene hva man vil, men det er patetisk!

Løpene mine.. Hehe.. I hopp løp vi forbi hinder 2, da jeg var for sløv, dermed disk.. Resten var jo greit, men kunne nok jobbet litt bedre.. Uansett, ganske fornøyd!

Agility: Et veldig bra løp, selvom jeg holdt han på feltene litt lenge.. Men det et vel en god investering, for om han får stikke 1 gang, gjør han det hver gang.. Uansett, løpet var bra, syns vi gjorde mye bra sammen! :) Vi var feilfrie, og fikk 2.plass! 8 hundredeler bak vinneren! :) Så vi kan om vi vil! :)

Lag: Vel.. Trenger vi å si mer? Hehe.. For min del var det ihvertfall ikke bra! Han koker, og jeg var sløv.. Sjokk? Nei! Alle på laget disker, og det gjør ingenting! :) Vi hadde det gøy og koselig både før og etter, så det spiller ingen rolle:)..

Kurs med Jenny Damm.... Det var veldig bra! Jeg skal ikke fortelle så mye om hva som ikke var bra, det kan man tenke seg til.. Uansett, det var noen der som virkelig fikk det til, og det var gøy å se! På teorien snakket vi om nervøsitet.. Og de som kjenner meg, vet at jeg blir nervøs.. Veldig, skikkelig, utrolig nervøs! Men vi fikk noen tips, og de funker! Utrolig at noe sånt funker på meg.. Men det gjorde det! :) Takk, Jenny!
Jeg skal helt klart på kurs med henne igjen en gang! :)

Neste uke drar jeg på kurs med Ann Karin og Geir i Karlstad, sammen med Jan Tore og Tone! Det blir bra, jeg gleder meg veldig! :) Skal se om jeg tar med meg pc'n så jeg får oppdatert litt underveis:)

So long!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer med 2. plass. Lykke til på kurs i Karlstad. Sees i Arendal?

Annikken sa...

Tusen takk! :) Ja, vi sees i Arendal! :)