Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

søndag 7. juni 2009

NKK Drammen

Enda ett stevne er vel overstått, og jeg må si følelsene er litt blandet.. :)
Jeg startet dagen med å forsove meg! Som tydeligvis har blitt en vane i det siste.. Bah!
Første løpet var agility.. Tyvstart!!! Er det mulig?!?! Joooda, med en hund som Kazan, så er det mulig.. Tok han tilbake, og startet han igjen.. Tjooohei.. Hva skal han med meg? Han kan jo fint gå agility alene.. Hadde håpet på å teste feltene hans, men i og med at vi bare kom til hinder nr 2, så gikk ikke det som planlagt... Mine følelser for løpet: Følte selv at jeg ikke fikk helt "følelsen" på banen.. Glemte banen, likte ikke banen, glemte banen, og likte ikke banen.. Så jeg hadde vel lagt grunnlaget selv.. Hvorfor tenker jeg sånn?.. Dumme meg!! Uansett, jeg fikk tatt han for tyvstarten, og han gjorde det ikke igjen i noen av løpene, så man får vel se på det som en investering.. :)
Over til hopp 3 stor.. Det regnet, og jeg begynte å bekymre meg for ryggen hans.. Som vanlig! Syns banen var grei, og jeg skulle prøve en start som ingen andre prøvde.. Som funket! Veldig bra også! Men videre var det masse fart, og jeg turte ikke å gi 100%.. Dermed ble det ikke helt slik som jeg hadde tenkt, men sånn blir det bare innimellom.. :) Er fornøyd med Kazan, det var jeg som holdt igjen, men det var feilfritt, og en 6.plass.. Ikke såååå langt bak de andre da! :) Noen av svingene kunne jeg jobbet mer med, og den stooore svingen jeg fikk ved nest siste hinder.. Sånn er det.. Man kan bare bli bedre!!:)
TeamSpirit.. Vel, jeg var så heldig å få åpne lag-starten.. Med en disk.. Haha! Disket på den delen av banen som jeg visste jeg kom til å diske på.. Nå skjønner jeg hva Lundqvist mener.. Pokker! Forventningene mine! De var jo bestemt på en disk!! Bahhh..! Jaja, sånn er det! Bedre lykke neste gang! :D

Resten av laget: Jan Tore tror jeg disket, og Tone var feilfri! :) individuelle løpene var veldig bra! Tone disket i ag, men fikk 5 feil og 2.plass i hopp, og Jan Tore disket i hopp, men gikk feilfritt og fikk 2.plass i ag, og fikk CERT og reserve CACIAG.. Hva enn nå det vil si..

Nok om agility.. Fritz har blitt stilt ut i dag! Takk for hjelpen, Regine!:) <3 Det ble CK, CERT og BIR.. Veldig fornøyd, og dommeren likte han veldig! Når han får litt mer trening, og litt mer erfaring, håper vi på enda bedre resultater! :)

Takk for i dag, Tone, Jan Tore, Irene og Regine! :)

Neste helg er det stevne på hjemmebane!! Aurskog!! Utrolig, hva? Agilitystevne på hjemmebane! Jeg gleder meg! :)

*Annikken

3 kommentarer:

Karoline sa...

Gratulerer med et flott hoppløp! Og du, jeg tror jeg valgte akkurat samme løsning som deg i starten? ;) Så helt uprøvd var den nå ikke;) hehe:)

Og Fritz da, kanskje den hunden "duger" til noe også??? hehe, uansett: GRATULERER:)

Klemmer

Annikken sa...

Takk! :) Gjorde du? Kult! :) Fikk ikke med meg det jeg, så unnskyld, da var det deg og meg! :) Hihi..

Ja, kanskje Fritz bli utstillingshund:))

Takk, snuppa mi:) <3
Klem

Tone Granaas sa...

Du skal være fornøyd med hoppløpet!
Og takk for hjelp til briefing, det setter jeg stor pris på.
Tror Jan Tore var feilfri og jeg hadde 5 feil. Heia TeamSpirit, gøy var det uansett:)
Klem