Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

tirsdag 10. februar 2009

Det nye året har begynt.....

To stevner er unnagjort, og det var vel ikke den beste starten på året..
Follo:
Vi gikk feilfritt på lag, og vant. Med nestbeste tid av alle startende! :) Da tenkte jeg at dette går riktige veien. I agility'en satt feltene mine som de aldri har gjort, men så var jeg litt i tvil om han skulle stoppe på vippa, så jeg stoppet opp, og mistet farten jeg trengte frem til neste hinder. Så det endte i en disk, men jeg er veldig fornøyd med veldig mye! :) I hoppen funket ingenting.. Sitt og bli, det kunne han ikke der.. Hoppe, det var bare glemt. Han trodde tydeligvis at agility bestod av å lande på pinnene, bjeffe, løpe andre veien enn det jeg ber han om, og at bli betyr kom... Er det mulig? Velvel, vi prøvde å legge det bak oss, og se frem til Moelv...

Moelv: Jeg syns banene var utrolig morsomme denne helgen! :) Jeg gledet meg til litt rundt, mellom, og litt mer teknisk, og slik at jeg kunne jobbe litt svinger:)
Første løp: Tjuvstart.. Dermed en disk.. :P Jeg angrer på at jeg ikke tok han tilbake, for det var egentlig det jeg hadde bestemt meg for... Pokker.. Men ok, vi prøver igjen..:P
Andre løp: Dette var en bane jeg bare syns var drit kul!! Og vi fikk til starten så utrolig bra!!! Så kom det til det jeg VET vi kan, nemlig å sende han rundt et hinder. Men.. Der glemte jeg kommandoen, så han hoppet feil vei.. Ellers jobbet han jo veldig bra! Med stopp på feltene, og alt mulig!
Åpen hopp: konsentrerte meg om starten, og han tjuvstartet igjen.. Jeg gikk dermed tilbake, og satt han på starten, og gikk ut! :)
Lag: Vet ikke om jeg skal skrive så mye om det. Jeg dreit meg ut.... Og disket meg selv...

Jeg fylte 20 år, og fikk masse oppmerksomhet! :) Bursdagssang 3 ganger i løpet av dagen! :)
Først når jeg stod opp, av Jan Tore og Tone, så i hallen på speakeren, av alle som var der, og så på pizza'n:) Veldig hyggelig!

Søndag:
Vel, i agilityen disket jeg meg selv på stigefeltet, etter 6 riv.. Han slurvet veldig hele løpet, selvom jeg syns jeg jobbet veldig offensivt og bra.. I hoppen husker jeg ikke hva som skjedde..:P
Lag: 10 feil, og ett løp jeg ikke syns var noe særlig..

Så nå må jeg bare trene videre, og se fremover ! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd! Ikke alltid det går som man ønsker, men jeg vet dere kan, så det er bare å stå på videre.

Annikken sa...

Hei!
Tusen takk! :) Nei, det går ikke alltid bra, så vi får bare trene videre! :)

Anonym sa...

Hei Annikken !

Fant link til deres blogg på Hundene.com
Jeg konkurerer selv med en 2 år gammel tervueren i agility. Har sett dere konkurrere(sist på Moelv) Ville bare si at jeg synes dere er flinke. Lykke til på rekruttlandslaget.
Hilsen Julie og Aua.

Anonym sa...

Hei igjen ;)

Jepp, det er oss i fra Trøndelag. Vi går med to hunder i fra samme kull(bror og søster) :)
Takker for kommentaren i gjesteboken vår;)
Håper vi ses på et stevne snart.
Gratulerer med dagen på etterskudd, det var du som hadde bursdag på moelvhelga? :)
Lykke til videre med belgeren ;)
Hilsen Julie og Aua