Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

tirsdag 6. januar 2009

2009!

I det siste har det blitt lite trening og masse kos:)
Jeg, Jan Tore og Tone har vært på fritrening 2 ganger forrige uke, og det var veldig godt å få trent litt! Jeg syns Kazan har blitt så dårlig på slalom-innganger når han skal mellom port 1 og 2, så jeg bestemte meg for å trene litt på det.. De første gangene bommet han, slik at jeg måtte støtte han litt mer. Så begynte jeg å øke avstanden, og til slutt kunne jeg stå ganske langt unna, og han søkte fortsatt opp riktig inngang! :D JIPPI!!! Tenkte at jeg trengte noen mestringer, før jeg begynte å lage kombinasjoner med slike innganger, for når han får en hel bane før slike innganger, er stresset så høyt at han ikke klarer den.. Så jeg har bestemt meg for å baklengs-kjede denne "øvelsen". Ellers trente jeg litt felt, med mye fart, og prøvde å gå litt andre retninger, mens han stod på feltene. Om jeg løper til sidene går det veldig bra, men om jeg blir hengende litt bak, går han ikke ordentlig ned.. Så her har vi noe å trene på! :)

Vi satt opp en kombinasjon Jan Egil har tegnet, og prøvde oss på den.. Jeg syns det funket veldig bra, og syns han begynner å lære seg hva som skjer når jeg snakker til han før ett hinder, eller prøver å legge ut en sving.. :) Syns generelt sett han begynner å lære litt av det tekniske vi har trent på, og ikke bare flyr av gårde eller løper meg ned..:P

Så nå vil jeg trene litt mer teknisk fremover, og prøve å se om jeg klarer å korte inn litt på svingene, for når farten blir stor, blir svingene utrolig store.. :)

Nå ser jeg virkelig frem til ett nytt agilityår! :D Håper vi kan få litt fremgang, og at vi får noen gode løp..
Jeg har som mål at jeg skal kunne stole mer på han på feltene, slik at ikke all fokusen ligger på det, når jeg konkurrerer. Føler at det har gjort det frem til nå, og at jeg ikke klarer å fokusere riktig i resten av banen.. :)

Så jeg ønsker alle agilityvenner ett godt nytt år, og lykke til i 2009! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytt år til deg også. Masse lykke til på agilitybanen i 2009.

Annikken sa...

Tusen takk! :) Og i like måte!