Bloggen vår!

Velkommen til Annikken og Kazan sin blogg!
Her vil det komme litt info om treninger, konkurranser og litt generelt om hva som skjer! Vi trener jo både agility, lydighet og går diverse andre kurs, men det er agility som er hovedfokus! :) Vi går nå i klasse 3 i hopp og agility!

søndag 7. september 2008

Stevne i Drøbak 7. september

Da var det enda en dag med konkurranse, og jeg dro hjemmefra klokken 8, for ikke annet enn å bli stoppet i kontroll!! Dette er første gangen jeg har blitt stoppet i kontroll siden jeg begynte å kjøre bil, og det er 3 år siden!! Gudskjelov viste promille-kontrollen 0,00, men siden jeg ikke har betalt omregistrering og kjører med blå oblater, ble jeg avskiltet!! Jeg følte meg overveldet av panikk!! Jeg skulle jo på stevne!! Hehe.. Men etter 2 min kjørte Heidi og Frida inn bak meg, så jeg fikk kastet meg ut av bilen for å spørre Heidi om jeg kunne sitte på med de inn til JT:-)) Så jeg kastet inn hund, telt, bur, stoler og sekk, så var vi av gårde igjen!.. Men gud så stresset.. Hehe.. Så dro vi og hentet Tone, og var på vei mot Drøbak.
Først ut var det hopp3 stor, og med en ganske fin bane, gikk vi feilfritt og havnet på 4.plass!:D Jeg er egentlig veldig fonøyd med løpet, selvom det ikke ble helt som planlagt!:)
Så var det ag2 stor, og jeg fikk beskjed om å få det siste opprykket mitt. Og det klarte vi!!:D:D Feilfri, og en andreplass! Jørn Strøm slo oss med ett knall-løp!! Og det var han vel fortjent, for det var virkelig bra! :D
Så var det lag, og jeg startet sammen med Kjersti, Ingrid og Hans. Og jeg gikk feilfritt og laget vant!:D Det var en herlig følelse! Jeg har aldri hatt en sååå bra helg!
Kazan har vært skikkelig i slaget, og han har vært så flink til å høre, stoppe på felter og alt!
Dette tror jeg er den største helgen innen agility-karrieren min !!:D:D 5 feilfrie løp og ett løp med 1 riv!!:D:D JIIIIIIPPPPPIIII!!!!!!:D:D:D

5 kommentarer:

Anonym sa...

Woohoo!! Dere er flinke! :D Gratulerer med mange fine løp, virkelig gøy å se dere nå! Nå er dere i slaget, bare å fortsette slik ut sesongen nå så! :)Stor klem!

Anonym sa...

Dere har gjort KNALL BRA i helga:D
Ola & bella:)

Karina Hoff sa...

Så flinke dere er! Skikkelig velfortjent:) Gratulerer så mye! Keep up the good work:)

Klem fra Katie og Karina (som ikke er fullt så flinke;P)

Tone Granaas sa...

Hei!
Vil bare gratulere dere med en knall helg!!!!!
Jeg er kjempe stolt av dere:)
Klem fra Tone

Annikken sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer!!:D Håper det fortsetter i denne stilen!:) Hehe..